Tilo Partners

Lindab Airy

Uppdragsgivaren

Tilo Partners är en strategi och kommunikationsbyrå som sitter i mediaevolution byggnaden i Malmö. Tilo Partners arbetar blandannat med varumärkesstruktur och positionering, både intern och extern kommunikation. De hjälper företag att ta fram såväl rätt namn som att hitta rätt kommunikationsplattform, produktstrategi. Kort; så hjälper de kunden att ta ide till verklighet.

Uppdraget

Vi fick i uppdrag att hjälpa Tilo Partners att visualisera en ny produkt till deras kund Lindab. I uppdraget var att ta fram produktbilder, animeringar samt en webblösning. Tillsammans med Tilo Partners valde vi rätt teknik och design för projektet.

Fördelar

Vi valde att skapa både produkten Airy men framförallt miljöerna digitalt eftersom Tilo då fritt kunde skissa upp hur miljöerna skulle se ut och med vilken känsla de skulle vara inredda, så skapade vi en digital interiör efter deras önskan. En annan fördel med att använda digitala miljöer är att ni sent i projektet kan ändra miljöerna utan att riskera er deadline. Vill ni läsa mer om projektet finns det även som ett case på vår design sida.