creative sol

AUGMENTED REALITYAPPAR - AR

Skapa levande broschyrer med hjälp av Augmented Reality! Med denna teknik kan ni få era produkter att verkligen stå ut ut och låta åskådaren utforska er produkt via sin smartphone eller platta. Man använder enhetens kamera för att känna igen bilder och när er trigger syns i bild visar man överlagrad information i form av text, bild, eller interaktiva 3D-modeller.
Involvera användaren att utforska hur era produkter fungerar och fördelarna med dem på ett lekfullt och intuitivt sätt. Denna teknik har verkligen blommat upp i takt med att mobila enheter blivit mer och mer kompetenta. Appen kan publiceras via Google Play eller App Store och kan då uppdateras med ny information om ni gör förändringar.

VR-HJÄLMAR

Vi var med och försökte använda detta när det kom på slutet av 90-talet, med minst sagt uselt resultat. Till slut hann tekniken ifatt och idag finns flera alternativ på billig hårdvara såsom Occulus, Samsung Gear VR och Google Cardboard. Upplev volymer och utseende på ett realistiskt sätt för bättre beslut.
  • Gör ergonomistudier och siktanalyser på era produkter innan den tillverkas.
  • Träna i datorn för att minska tiden man behöver träna i den verkliga miljön
  • Verifiera konstruktioner så att alla delar kan monteras på tänkt sätt

Visualiseringsbord

Få kunder, konstruktörer och chefer att sluta vara åskådare och börja kommunicera interaktivt med virtuella 3D-modeller. Visualiseringsbordet är ett hård- och mjukvaruverktyg som kan integreras sömlöst i följande standard 3D-program.
  • Navis Manage
  • Unity
  • Sketch Up
  • Showcase
Idag är 3D-visualiseringar ett vanligt verktyg för presentation. Men hittills har interaktiva visningar förlorat mycket av sin charm eftersom det är svårt att navigera med mus och tangentbord. Med Visualiseringsbordet och dess intuitiva och enkla hantering öppnar vi upp en helt ny dimension av 3D-interaktion. Ni får ett presentations- och säljverktyg som kan användas för att involvera era partners såsom kunder, chefer och intressenter i utformningen och beslutsprocessen. Utöver det kan ni få dem exalterade över er produkt på ett nytt och fascinerande sätt.
--

ANNAN HÅRDVARA

Idag finns det även massor med annan teknik vi kan hjälpa er med för att skapa ännu bättre presentationer. Fråga oss gärna så ska vi se vad vi kan hitta på för att lösa er frågeställning. Under årens lopp har vi till exempel gjort projekt som innehåller följande teknik
  • Trackersystem
  • Spelutrustning
  • Displaysystem