TILO PARTNERS

TILO PARTNERS / LINDAB AIRY

KundenKUNDEN

Lindab – ett ventilations- och byggkomponentföretag. Lindab utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet, energi- och miljötänkande samt levereras med en hög servicegrad vilket sammantaget ger ett ökat kundvärde.

UppdragsgivarenUPPDRAGSGIVAREN

Tilo Partners är en strategi och kommunikationsbyrå som sitter i mediaevolution byggnaden i Malmö. Tilo Partners arbetar blandannat med varumärkesstruktur och positionering, både intern och extern kommunikation. Dom hjälper företag att ta fram såväl rätt namn som att hitta rätt kommunikationsplattform, produktstrategi. Kort; så hjälper dom kunden att ta ide till verklighet.

UppdragetUPPDRAGET

Vi fick i uppdrag att hjälpa Tilo Partners att visualisera en ny produkt till deras kund Lindab. I uppdraget var att ta fram produktbilder, animeringar samt en webblösning. Tillsammans med Tilo Partners valde vi rätt teknik och design för projektet.

ResultatetRESULTATET

Vi är mycket stolta över att ha levererat produktbilder till Nordbygg 2014 för Lindabs monter. Förutom produktbilder på plats i montern så användes bilderna i broschyrer och sälj-material. Webblösningen som togs fram visades i Ipads dels ii montern där man kunde välja miljö, form och färg för att se hur just ditt hem skulle kunna se ut. Samma lösning fanns även tillgänglig på Lindab´s hemsida. Aimeringarna som vi tog fram fanns både i webblösningen men rullade också på storbild för att väcka nyfikenhet och på ett snabbt sätt kommunicera att det är något unikt. Webblösningen finns nu på flera olika språk med tillhörande animationer.
Tilo Airy
Tilo Airy
Tilo Airy
Tilo Airy