15/5
Andreas
2014 / 05 / 15
Inga kommentarer

Ny webb inom kort

Ja vi har inte varit så aktiva här på sistone eftersom vi ligger i och jobbar på en helt ny design som ska lanseras innan sommaren är det tänkt.

Men glad Vår tills dess : )

9/5
Andreas
2014 / 05 / 09
Inga kommentarer

Ny kollega

Vi välkomnar Matthias Olsén som ny kollega inom Engineering & Visualisering. Han har bakgrund som Högskoleingenjör Maskin och har tidigare drivit eget företag inom konstruktion och prototyptillverkning samt visualisering.
Matthias kommer tillföra mer teknik kunskap men även hans långa erfarenhet inom Visualisering kommer hjälpa oss framöver.

10/4
Andreas
2014 / 04 / 10
Inga kommentarer

Ny kollega

Vi välkomnar Joar Holmgren som ny kollega inom Visualisering. Han har bakgrund som konstnär och sedan en Kandidatexamen i Grafik- och spelutveckling och har tidigare jobbat med interiör visualisering på Vista group.
Joar tillför framförallt kunskap inom max & V-ray som kommer hjälpa oss framöver.

24/3
Andreas
2014 / 03 / 24
Inga kommentarer

FoU projekt Vattenfall

Vi fick beskedet i höstas att vi fick grönt ljus på ett FoU projekt till Vattenfall där vi är huvudansvariga.
Väldigt roligt och spännande att få förtroendet.

15/3
Andreas
2014 / 03 / 15
Inga kommentarer

Instruktions Animering

För att utbilda och förklara vad som händer under en provning av svetsar & material prov mha en manipulator gjorde vi animeringar som förklarade hur en robot fungerade & rörde sig.
Animeringen var en del av ett utbildningspaket där man även hade mycket filmat material.

25/2
blogg52_slussen-reall
Andreas
2014 / 02 / 25
Inga kommentarer

Skoj att se verkligheten

Vi gjorde ett projekt i somras för att visa hur en ombyggnation kunde bli. Jag fick komma ner på ”invigningen” och se hur det blev. Och det va ganska likt den version vi hade i datorn.

5/2
Andreas
2014 / 02 / 05
Inga kommentarer

Backdrop till skyltfönster

Fick ett uppdrag vid jul att skapa en bakgrund som skulle skrivas ut och användas för att skapa djup i ett skyltfönster. Annorlunda och skoj projekt, och kunden uppskattade att ha total frihet på innehåll & setup av bilden

22/1
Andreas
2014 / 01 / 22
Inga kommentarer

Andy Springer vidare

Andreas Gartmyr startade upp en dröm och vad de trodde var ett hobby projekt för ett år sedan lite drygt.
Tyvärr för oss har det gått över all förväntan och drömmen har blivit en heltids sysselsättning därför slutar han nu hos oss. Han kommer finnas kvar som resurs på ledig tid men kommer jobba med Helsingborg Maraton på heltid.

Vi önskar honom lycka till.

16/12
blogg51_daniel
Andreas
2013 / 12 / 16
Inga kommentarer

Ny kollega Engineering

Vi välkomnar Daniel Johansson idag som vår nya resurs inom Engineering.
Han har nyligen gått ut Mekatronik utbildningen på Chalmers och har tidigare praktiserat på Ringhals.
Han kommer tillföra oss kunskap inom konstruktion och elektronik och gör att vi kan ta oss an en lite bredare bit själva i konstruktions projekten.

3/12
blogg50_occulus_HMD
Andreas
2013 / 12 / 03
Inga kommentarer

Visual Forum Göteborg

Var uppe på Lindholmen science park och Visual Arena som hade en träff där olika intressenter av visualisering kunde mötas. Har varit upp på några liknande då det hette AVR men innehållet och intrycket var ungefär det samma, sådär.
Blir få bra presentationer av nya saker och lite mycket företagspresentation istället på föredragen, ivarjefall på industrispåret som jag gick på under eftermiddagen.
Dagens höjdpunkt var att prova Occulus kommande HMD som verkligen var ett par skidglasögon med display. Lättare, mycket billigare och bättre än förr i tiden, men fortfarande dåliga. Och att höra om Göteborg stads satsning på visualisering.